С уважение към всички,знаете,че аз ценя и търся вашите мнения,даже и когато търпя критика или не ми харесват,но тук не е мястото за подобни постове,не и в темата!Няма да трия нищо,но ще помоля,да се придържате към съдържанието и, ако някой иска да каже нещо на някой друг,тук не е мястото!
На мен,лично всичките тези разправии не ми харесват,знаете,искам всички,които споделяме хобито да се събираме,къде по масите,къде по реките,да се веселим,да обменяме опит и информация и т.н. На събора присъстваха хора членуващи в БАТСЗМ,Федерацията по металдетектинг,и в двете едновременно,такива като мен-НЕчленуващи никъде,участници и в другите форуми-Репатаголд,БГПроспектор,Драга,Глутницата и др.(има достатъчно много снимки,които потвърждават думите ми)Гледах всички на едно място и се радвах,значи можем!Оставете ги тези глупости-кой какъв е и защо е такъв и не се занимавайте с това!Има добри,има по-добри,има и не толкова добри,както в хобито,така и извън него,нека бъдем толерантни един към друг!
Аз не се съревновавам с никой,не съм го правила,няма и да го направя,това според мен е и глупаво и смешно,и ако някой иска да се съревновава с някой друг,това си е негов проблем,а и кому е нужно всичко това и защо,най-вече?!